Skip to content

Feestelijke prijsuitreiking 2014

Prijsuitreiking van het seizoen 2014.

Nadat er door de tweeëntwintig  vissende leden de competitie was gevist van zestien wedstrijden was er j.l zaterdagavond 15 november de prijsuitreiking.
De feestavond werd gehouden in Bistro de Roos waar het weer uitstekend vertoeven was met een goed verzorgd drie gangen menu. Uiteraard was die avond ook de hoofdsponsor Alfa Pro aanwezig in de persoon van de heer Arie Lagerwerf en zijn echtgenote die ook dit jaar weer de trofeeën beschikbaar stelde voor poule A en poule B.

Eerst werd het voorgerecht genuttigd en daarna was het dobbelspel aan de beurt met de grote hoofdprijs in de vorm van een goed gevulde doos levensmiddelen. Daarna was het hoofdgerecht aan de beurt.

Toen kwam de prijsuitreiking van de winnaars van het seizoen 2014.
In poule B was Jeroen Judels eerste geworden. Cock Kromhout werd tweede en Kees van Dijk eindigde als derde in poule B. Deze heren promoveren naar poule A.
In poule A werd Wiggert Vooijs eerste en werd ook algemeen kampioen van HSV Rijnsburg. Hans Wassing werd tweede en Mario van Duyvenbode eindigde als derde in poule A.
En de prijs voor de grootste vis was dit jaar voor Jan Schijf die een brasem van 59 cm had gevangen al in de eerste competitiewedstrijd.
Nadat de winnaars op de foto waren verenigd was er nog de loterij met fantastische mooie prijzen.

Wilt u volgend jaar ook ongedwongen vissen in wedstrijdverband dan kijk eens voor informatieop de website van HSV Rijnsburg.

Back To Top
Zoeken